Select Language English German

Back to main site

Guestbook Entries (9)

Sign Guestbook
Beautiful writing!!
# 9 - Any Murphy 07/08/2015 - 20:16 - City: Daytona Beach - State: FL - Country: USA
Jaha, så hittade jag hit igen :-) Jag saknar Helga i dagens svenska samhälle. Jag mötte ju henne många gånger eftersom hon och Pappa stod varandra nära och jobbade mycket ihop.

Tage Danielsson,Olof Palme, Helga Henschen m.fl är människor som saknas i dagens Sverige men minnena lever kvar. Jag har visböckerna från både del 1 o 2 som Helga tecknade o gav till mor o far speciellt signerade med texter hon skrivit men det skulle också va trevligt med något på vägen av Helga. Jag minns henne som en levande och positiv människa med en human intuition.
Kanske kan vi ordna en utställning i Kalmar ? Jag hjälper gärna till.
Love & Peace x 4
Mike
# 8 - Mike 06/16/2013 - 15:29 - City: Kalmar - State: - Country: Sverige
3 mars 2013 spelar vi "Helga-Rebella" på Skansen och DELs. KentMalte Malmström, Laila Nygren, Berit Skogsberg, Berit Ledberg och Gunnar Edander, som spelar egna tonsättningar av Helgas lyrik. Vi ses!
Laila.
# 7 - laila nygren 02/05/2013 - 08:07 - City: S-Stockholm - State: - Country:
Kära Anna, jag blev så rörd av vad du just skrev i gästboken. Brevet som aldrig skickades. Om jag kan få din email address vill jag gärna skriva till dig. Jag är Helgas dotter. Du hittar min email adress på ett annat ställe av hemsidan, om du tittar. varma hälsningar, rebecca
# 6 - rebecca weiss 10/25/2012 - 17:58 - City: belleair - State: FL - Country: USA
Ett oskrivet brev ligger i min låda. Skrev det på 70-talet efter att ha läst Vägen till Rebella. Kändes som om den handlade om mig och gick rakt in i hjärtat. Där är den kvar. Men brevet till Helga blev aldrig postat. En stor sorg i mitt liv - kanske hade jag kunnat träffa henne? Rebella finns där - inom oss i hjärta och själ. Oundvikligt...
# 5 - Anna 10/23/2012 - 17:43 - City: - State: - Country: Sverige
Start « Previous Page Next Page » End

Powered by GentleSource Guestbook Script.

Temporary Email   Website Guestbook   Website Guestbook